QATE

مغزی که پوست شما را شفاف می کند

 

 

 

خاصیت پیشگیری کننده از سرطان، مقابله با رادیکال‌های آزاد، ایجاد شادابی و طراوت در پوست از مهم‌ترین خواص میوه گردو است.

 

یوسف نقیایی کارشناس تغذیه ضمن بیان این مطلب، اظهار داشت: گردو در گروه آجیل دسته‌بندی می‌شود و اغلب هر یک قاشق سوپ‌خوری گردو، 15 گرم وزن دارد که خود یک واحد غذایی محسوب می‌شود، بنابراین روزانه استفاده یک تا دو واحد غذایی گردو توصیه می‌شود.

 

وی در مورد ترکیبات غذایی این ماده غذایی خاطرنشان کرد: هر 100 گرم گردو دارای 18 گرم کربوهیدرات، 14 گرم پروتئین، 61 درصد چربی غیراشباع، 460 کیلوکالری انرژی، چهار گرم فیبرغذایی، 360 میلی گرم فسفر، 2.5 میلی گرم آهن، 500 میلی گرم پتاسیم و 20 میلی گرم ویتامین e است.

 

نقیایی با اشاره به کربوهیدرات موجود در مغز گردو افزود: ‌کربوهیدرات موجود در گردو به صورت قند پیچیده میباشد و قند خون را به سرعت افزایش نمی‌دهد.

 

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه چربی مغز گردو از نوع اسید چرب غیر اشباع است، خاطرنشان کرد: اسیدهای چرب موجود در گردو از اسیدهای چرب مفید و مناسب گیاهی میباشد که می‌تواند در تنظیم کلسترول خون نقش داشته باشد.

 

نقیایی عنوان کرد: گردو با دارا بودن 20 میلی‌گرم ویتامین e در هر صد گرم، نقش آنتی‌اکسیدانی بسیار قوی در جسم ایفا می‌کند.

 

این کارشناس تغذیه علاوه بر آن توصیه کرد: کودکان و نوجوانان در حال رشد گردو را جایگزین تنقلاتی نظیر ‌چیپس و پفک کنند.

منبع : hamshahrionline.ir

فروشگاه مارکت سنتر